Wij adviseren Somfy motoren voor uw elektrische zonwering

Waarom je zonwering automatiseren?

Je hoeft niet langer te vertrouwen op je fysieke armkracht om het zonnescherm in of uit te draaien. Kies voor gemak en een elektrisch aangedreven zonnescherm. Elektrische zonneschermen openen en sluiten eenvoudig met een afstandsbediening, smartphone of tablet. Zet je zonweringen in enkele seconden precies in de juiste stand, voor een ideale balans tussen zon en schaduw op je terras.

Waarom Somfy

Een perfect gespannen canvas

De automatische instellingen van de motor zorgt ervoor dat het canvas, oftewel het zonweringsdoek, altijd strak gespannen staat, voor een stijlvol en comfortabel terras.

Langere Levensduur

Het zachte openen en sluiten van je Somfy terraszonwering zorgt voor een langdurig gebruiksplezier.

Huisautomatisering

Voor een echt verbonden huis.

Meer informatie

Hoe kies ik de juiste Terraszonwering motor en wat zijn de verschillen?

Met een geïntegreerde Somfy motor in je Terraszonwering kun je voortaan je zonwering moeiteloos en eenvoudig bedienen via een vaste of draadloze schakelaar, afstandsbediening of automatisch via klimaatsensoren. Zelfs via je smartphone of tablet is tegenwoordig mogelijk.

Somfy beschikt over een breed assortiment motoren met elk hun specifieke eigenschappen en toepassingsgebieden. Bepalende factoren zijn o.a. de afmeting van het scherm, de daarvoor benodigde kracht en gewenste bedieningsvorm. We adviseren graag wat voor u de best oplossing is.

Ook de mogelijkheid voor (latere) uitbreiding van de installatie speelt een rol.

Welke keuzes zijn er? Wanneer je je oriënteert over de aanschaf van een elektrisch zonnescherm, dan heb je de keuze uit vele typen zonwering, merken, kleuren en opties. Gaat het om één of meerdere zonweringen? En hoe wil je deze straks het liefst bedienen? dit kan via je smartphone, een handzender maar ook nog een simpele wandschakelaar.

Contact of vraag hieronder direct advies aan

Vraag vandaag nog gemakkelijk advies aan

Online zonwering advies. Hoe werkt het?

Een advies aanvragen voor terrasschermen gaat snel en eenvoudig. Doorloop de drie stappen hieronder en sluit af met het uploaden van een foto. Hierna krijg je dezelfde dag nog een advies toegestuurd met de mogelijkheden die voor jouw specifieke foto gelden.

1. Kies het soort zonwering

Selecteer hier de gewenste voorkeur. Je kunt kiezen uit zonneschermen, uitvalschermen, markiezen, screens en rolluiken.

2. Afmeting

Voer hier de totale breedtemaat van de gevel in. Zo kunnen we inschatten welk product technisch toepasbaar is en het eerste advies voorbereiden.

Breedte (in cm):

3. Maak foto

Maak een foto waarop de gehele gevel te zien is en upload deze foto hieronder. Mijn advies ontvang je gespecificeerd per email en wordt verzonden naar het door u opgegeven email adres.

Upload foto:


Vul je gegevens in

Naam:

Telefoon:

E-mailadres: