Bel voor een afspraak

020 - 773 20 91

info@zonweringonline.nl

Offerte aanvragen
 

Rolluiken

Rolluiken voor veiligheid

Woningen met stevige aluminium rolluiken schrikken inbrekers af. U beschermt daarmee uw woning wanneer u er bent, maar ook als u er niet bent.

Rolluiken voor privacy & rust

Aluminium rolluiken verminderen geluid van buitenaf met zeker 10 decibel. Geniet in alle privacy van de rust in huis.

Rolluiken ter isolatie

Beschermd tegen de hitte én tegen de kou. Door de luchtisolatie tussen het rolluik en venster gaat tot 45% minder energie verloren.  

Waarom Alulux rolluiken?

U kunt uw venster-, deur- en garageopeningen van vele producten voorzien, maar de aluminium rolluiken van Alulux bieden veruit de meeste voordelen. Rolluiken van aluminium zijn stevig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk, waardoor u jarenlang profijt en plezier heeft van uw aankoop. Daarnaast bieden rolluiken een excellente isolatie in zowel de zomer- als wintermaanden en verminderen de kans op een woninginbraak. De Alulux rolluiken en rolpoorten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan typen, modellen en kleuren.

Rolluiken zijn een zeer duurzame vorm van zonwering. Alvorens u overgaat tot aankoop is het raadzaam om u goed te oriënteren op de modellen en mogelijkheden.

We helpen u graag.

Rolluiken zijn in vele uitvoeringen te verkrijgen, maar hoe weet u welk rolluik of rolpoort voldoet aan uw wensen en mogelijkheden? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Staat het antwoord op uw vraag hieronder niet bij, neemt u dan gerust contact met ons op.

Alulux CD135
Vanaf € 265,00

Alulux CD 135 rolluik

De kast van het Alulux CD 135 rolluik is tot 40% kleiner in oppervlakte dan een standaard rolluikkast. Het rolluik is opgebouwd uit lamellen van 35 mm, waardoor het een zeer kleine oproldiameter heeft. De CD 135 is dan ook uitermate geschikt voor toepassing in een nis of koof zoals bij dakkapellen.

Dankzij de design of mini onderlijst, heeft het rolluik...

Alulux CD135
Samenstellen

heroal RS 42
Vanaf € 292,00

Robuuste, strak oprollende lamel met dekbreedte van 42 mm

De heroal RS 42 is bij een gewicht van 3.9 kg/m2 en een elementbreedte van 2900 mm plaatsbesparend en kan strak opgerold worden.
De zeer goede waarden van windweerstandsklasse 2** worden bereikt door een robuuste nominale dikte van 9,3mm. 

Systeemafmetingen

heroal RS 42
Samenstellen

Alukon M442
Vanaf € 159,00

Geen thumbnail beschikbaar
Samenstellen